Ja, hij leeft nog! - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Tim Leven - WaarBenJij.nu Ja, hij leeft nog! - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Tim Leven - WaarBenJij.nu

Ja, hij leeft nog!

Door: Timmie

Blijf op de hoogte en volg Tim

20 Maart 2007 | Finland, Helsinki

He luitjes!
Heb al een hele tijd niks van me laten horen, waarvoor mijn excuses!
Iedereen bedankt voor de mailtjes, belletjes, krabbeltjes, reactietjes en kaartjes, ik zal sommigen hiervan persoonlijk beantwoorden, maar je, drukdrukdruk... Hassebassie!
Enfin, we zijn al weer halverwege! We hebben de carnaval gehad, alle FF GAUWers gefeliciflapstaart, eerste prijs! Net als ik dr gtvrrrrdrie niet bij ben! Gaan we met de kermis inhalen, in van der Geest! Met drinkbaar bier voor een goede prijs (Hinneken is hier 2,70 Euro voor een halve liter!) en extra gezelligheid! Hoppa!
Mijn meissie is op bezoek geweest, was een grote verasssing, de mensjes en klanten van Hillarey's bedankt voor de sponsoring van haar reis! Hou van jullie, mis jullie, vooral MIJN grill! Maar was leuk, nu weet zij ook hoe het er hier uitziet, alleen jammer dat de meeste sneeuw al was gesmolten...
Ben net een week terug van st. Petersburg, was lache, verslag volgt! Maar iig, ik ben weer terug, zal wat meer van me laten horen, tussen de kater en het drinken door...
Iedereen een dikke tongzoen en de hartelijke groeten!
Go, Ilves go!
Hassebassie!
Alle mannen zijn beesten!
Yo Momma!
Hoppa!
Later!

• 20 Maart 2007 - 18:55

Hebe:

Timmie!!!
    Goed te horen dat je nog leeft ondanks het gemis van de eerste prijs van de carnaval. Je hebt echt iets gemist. EINDELIJK EERSTE!! Heb je uiteindelijk nog wat foto's gezien van je nummer 1 kar. Want hij was ook wel een beetje van jou. Gaat dat Robin bij je op bezoek is geweest.

Kijk uit naar je volgende berichtje. Dan waarschijnlijk aan het klussen in Chris zijn huisje. (Jammer dat je niet kunt helpen met schilderen ofzo.)

Hele dikke kus van mij.

• 20 Maart 2007 - 20:44

JeroenD:

JAAAAAAAAAAAAAAAAA hij leeft nog, hij leeft nog!
    JAAAAAAAAAAAAAAAAA
    hij leeft nog, hij is nog niet dood.

Dat zijn toch mooie zinnen van mooie liedjes, net als prei, ook al zo'n mooi woord.
    Timmy; het wordt tijd dat we gaan aftellen en dat je weer terug gaat komen, WE MISSEN JE!

Gaaf dat je het naar je zin hebt, maak er nog wat moois van!
    Greetz
    J

• 21 Maart 2007 - 14:06

Ismay:

he Tim,
    hoe gaat het met je? Is het daar nog een beetje leuk? Hoe was het trouwens met Robin? Super zeker;)! nouja ik hoor het allemaal nog wel;). In ieder geval nog veel plezier.
    Liefs ismay

• 21 Maart 2007 - 16:31

Tim:

Check ook het nieuwe berichtje "het weer"

• 21 Maart 2007 - 23:32

Chris:

TIMMIEEE!!

We hebben het er met z'n alle over gehad en omdat we het toch jammer vonden dat jij alle vreugde had gemist van de overwinning van de optocht, hebben wij besloten volgend jaar maar weer mee te doen!

Misschien moet je maar wat van die buitenlandse gerechten onthouden zodat je ze bij hillareys op de kaart kan zetten!!

Tot snel gr Chris

Ps ik vind het niet zo erg dat je niet kan komen helpen schilderen!
    Het gaat je goed af hoor maar om nou een vouw in bikini tussen 2 palmbomen op de muren te hebben gaat net ff te ver!

En suc6 tijdens de 2e helft!!!

• 22 Maart 2007 - 16:08

Annette:

Ha mijn lieve vriend Timmetje, waarom mis ik nou ik heb heeeeeeeeeeeel hard geleerd in je stukje naar iedereen want dat had ik natuurlijk verwacht.
    Nou Tim iedereen snap wel dat jij zo hard leert dat je daarom geen tijd heb voor allemaal gezellige dingen.
    Ik ga straks kijken hoe ik naar Helsinki kan komen en wanneer en dan hoor je het wel van mij.

Tegen iedereen die dit leest,
    To who its consern ?????????? Tim is vanaf 24 mei tot 1 juni bezet want dan gaat hij met zijn moedertje op stap dus dan kunnen jullie nniiiiiiiiieeeeeeeeeeet komen, OKe ???

Tim dit vind jij toch ook wel goed en als je moet leren gewoon zeggen hoor want dan komt alles wel goed hoop ik denk ik

Van het weekend wordt het hier 16 graden en ik heb mijn bikini al klaar gelegd dus Tim je ziet straks een hele bruine moeder/

De boys hadden hun prijs met Carnaval echt verdiend De kar zag er heel gelikt uit en die Cock Lommerse had weer onwijs haar best gedaan en er waren toch mooie koppen gemaakt. |ik huur de ff gauw groep wel een keer in voor school.

He lieve Tim ik hou heel veel van jou en hoop dat je nog 2 maandjes allemaal 5 haalt!!!!!!! groetjes XXXXXXXXXXXAnnette

• 22 Maart 2007 - 17:25

Joes:

ha timmie!! zo t lezen kom je je tijd wel door daar... je hoeft je iig niet te vervelen! maar om op annetje in te haken, wij twijfelde om ook ff langs te komen bij je, dat weekend na je verjaardag ofzo. komt dat uit? of zit je dan midden tussen je examens? ik lees dat annet daarna al je aandacht al komt opeisen, dus we moeten maar ff kijken hoe het loopt.

hou je taai! groetjes je broeder

ps ik krijg nog centen van je (van leidy (ons topmodel) ook trouwens)

ps2 ik mis wel die mooie cabaret stukkies van je hoor!

• 23 Maart 2007 - 06:29

Paulus:

Timmo Tei Honingbij!

Goed om te lezen dat je je in Finland (en Rusland) prima vermaakt. De tijd gaat snel en voor je het weet is het hoofdstuk Finland al weer afgesloten: geniet er van broeder! Maar dat zal jou kennende zeker geen probleem zijn.

Zal vanavond een Chinees biertje op je drinken beste kerel!

Toedeledoki!

Paulus

• 23 Maart 2007 - 18:05

Piel:

Heyyyyyyy Finse Frekel,

Jij hebt het best naar je zin als ik zo naar die foto's en het verhaaltje kijk!! Ff zonder te overdrijven...wat een mooie, wulpse vrouwtjes...als ik Carmen niet had...had ik nu meteen een enkele reis geboekt hahaha!!

Maar jij gedraagt je natuurlijk uitermate netjes...aangezien jij het mooiste meisje van heel Nederland (op Carmen na dan) naast je zijde hebt staan :-)

Om een lang verhaal kort te maken: heel veel plezier nog rekel en pas goed op jezelf (en het vrouwelijke schoon)

Kussss van Pieletje

• 24 Maart 2007 - 12:22

Caro:

He timmie,

Leuk om je weer even gesproken te hebben met de carnaval, stiekem vond je het toch wel erg dat je er niet bij was maar gelukkig volgend jaar een herkansing voor je!!!! Hier is het alweer lente aan het worden, narcissen en hyacintenvelden staan alweer in bloei en voor je het weet komt de bloemencorso voorbij karren :-)

Vanavond weer feesten? Nou wij hier een apres carnaval feestje, dus moet wel goed komen!

Veel plezier nog, geniet van alles en als je nog wat leuke foto's hebt van dat mooie landje... Leuk om te zien waar je nou ronddwaalt!

Kus Caro

p.s. Ik zal nog een mooi cdtje voor je maken van de carnaval, zijn onwijs veel hele gave foto's gemaakt! Ik houd je op de hoogte...

• 26 Maart 2007 - 08:37

Annette:

Timmie je reageert niet op je mail dus ook maar even zo.
    Vrijdag 25 mei kom ik naar jou toe en gaan wij saampjes op pad. Gezellig toch? Of ben je zo geshoceerd dat je helemaal niet meer kan reageren??????????????

Dag lieverd , de groetjes en aan de slag maar weer
    Je liefhebbende moedertje

• 28 Maart 2007 - 09:51

Janpee:

Nou Tim,

Dat wordt een mooie tijd dan natuurlijk!

Wat een verhalen weer joh, vooral dat van dat kokend water... Mooi gezicht lijkt me! haha...

Ben nu ff aan het werk, dus hou het kort... Nog veel plezier en tot snel!!

Gr Janpee